850 total views, 3 views today

Sånn går dagene på tur – vi er i vår egen boble! I denne bobla glemmer vi ofte dag og dato, og det er ei boble fri for nettforbindelse og mobildekning! Så derfor, kjære følgere, kan det bli noen dager mellom hver oppdatering her inne!

Om dere ikke hører fra oss, er ikke det nødvendigvis et dårlig tegn! Vi har med reserver både med mat og fuel, og har dessuten satellitt-telefon om vi skulle trenge det.

Fosenkjøtt – verdens beste bacon!!

Vi er så heldige å få endel mat av disse gokarene, og det er nydelige greier! Anbefaler å innom «Smørehallen» å spise og/eller kjøpe mat. Kortreist, økologisk og til dels egenprodusert av lokale helter! Tusen takk for mat!

Einar og Kjellfrid i Skaidi

Dette er Einar (som nevnt i  innlegg i går) og Kjellfrid, som var til stor glede og hjelp for oss da vi var i Skaidi! Gode mennesker! Tusen takk!

ELLERS er det god stemning og vi er ved godt mot! Når vi derimot kommer i dype bækkadaler med 1,5 meter djupsnø, heretter kalt Svartdalen, etter og ha gått i timesvis på ski med 80 kilos pulker, kan stemningen være litt variabel. Tom for snus også, til alt overmål! Men med mat og drikke i kroppen, blir alt bra tvert!

Nå er det sol og glede og søndag og 15 minus, så vi er straks klare for å sette kursen mot Kautokeino!

Adios amigos!!