Kautokeino! ???

3,744 total views, 1 views today

Veien til Kautokeino var heftig! Det var til dels sol og masse vind – så mye vind at det var litt i overkant! Selv for 2 forblåste og vindfulle og hardbarka trøndere!

Men med gode klær, mat i magen og motet og viljen på plass, trosset vi oss målbevisste fremover. Vi fulgte skuterspor, som ofte var gjenblåst, så kilometrene gikk i perioder sakte. Dette var «gammelveien» mellom Alta og Kautokeino.

Dette er et dårlig tegn, og betyr at liminga har gått opp. De jeg kjøpte skoene av beklaget, og allerede nå første dag i Kauto har jeg fått sms om at et nytt par er på vei! Da går det an! ?

Skriver mer i morgen, for deretter blir det lenge til vi er i Norge. Plutselig er vi snart i Finland og Sverige og andre interessante land! ????

Nå er det tid for ?♚♛♜♝♞♟✌

Følg med og sjekk hvem som knerter kongen! ?

4 Comments

 1. Siri Langaas Sæther

  22. mars 2017 at 16:49

  Arti å følge med litt på turen deres, du skriver veldig levende og spennende. Noen haglskurer i Rissa også i dag, men det er nok bare småtterier mot det dere opplever av vær innimellom. Pass godt på hverandre og god tur videre!!

  • Eirin

   28. mars 2017 at 16:08

   Hei så kosli å hør frå dæ Siri!
   D e my forskjelli vær ja, men så lenge vi e mett og varm e vi innstillt på d. Lindesnes e målet uansett! ????

 2. God tur inn i de finske skoger og vidder! Gode hjelpere er gull verdt på ferden! Godt å se at det går bra med dere og at det «alltid finnes en løsning». En jeg kjenner har et godt uttrykk som passer dere:En må ikke la’n Opprådd få kryp på seg»! Kjør på. Dette går bra! Klem

  • Eirin

   28. mars 2017 at 16:06

   Tusen takk snille tante og Raymond!Vi er ved godt mot uansett og gir oss ikke før Lindesnes er nådd!om ca 5 måneder!
   Koselig å høre fra deg-klem! ❤?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*