1,024 total views, 1 views today

Bjørn Thomas Hansen

Når du kommer til Sulitjelma anbefaler vi å ta turen innom Sulitjelma Turistsenter:  http://www.sulitjelmaturistsenter.no/nb/forside/ Der møter du selveste Kongen av Campingplassen, Bjørn Thomas Hansen, eller hans samboer. Om du skal sør eller nord, overnatte ei eller flere netter, kan vi garantere for den aller beste hjelp og sørvis.

Dette er en egnet plass uansett om det er vår, vinter, sommer eller vinter. Her er det muligheter for aktiviteter som passer til alle årstider, som skuterkjøring, tilgang til skiløyper og slalombakker. Det er fjell – og skog og natur for en hver smak, som er egnet til både jakt, fiske, gå – og sykkelturer og padling.

Men først og fremst er det velkomsten og sørvisen og hjertevarmen Bjørn Thomas viser oss. At det går an! Det ble ordning på vasking – og tørking – av klær, grei pris på overnatting og gode råd i forhold til løypevalg videre på turen vår, samt at han åpna kiosken for oss utenom åpningstida. Han kjørte ens ærend ned på butikken og kjøpte vaskepulver så han kunne vaske klærne våre!! Snakker om forståelse for situasjonen for slitne, skitne og sultne Norge på langs’ere! Vi er takknemlige og rørt over slik behandling.

Idag toppet han ved å bli selveste Kongen av Campingplassen. Da jeg ble dårlig i magen med diaré i dag tidlig, fikk vi være her ei natt til for en veldig grei pris…  – og flere netter også, om magesjauen skulle vare lenger. Satser, til tross for denne gjestfriheten, for fremdrifta av turen sin del, at magen har roa seg så vi får dratt videre i morgen!

Tusen hjertelig takk aller beste Kongen av Campingplassen, Bjørn Thomas Hansen! Du er en flott mann med et stort og varmt hjerte! Takk fra her og til evigheten. Du kan nok regne med både å se oss igjen her, og at vi anbefaler på det sterkeste andre å komme innom her! T A K K !!