752 total views, 1 views today

19. mai våknet vi til yr og tåke nederst  i Speltfjelldalen. Elvene hadde begynt å gå opp i rundt oss, så her var det bare å pakke sammen og haste nedover. Fikk med et nødskrik kommet oss over elva,  og da var det plankekjøring resten av dalen ned til Røssvatnet

Der så vi med en gang at isen var begynt å bli blå, så beslutningen var enkel. Vi gikk opp til den første gården vi fant. Der traff vi en blid kar som holdt på med vedlikehold på sin traktor.  Vi kom i prat og ikke lenge etter ble vi bedt inn på kaffe, noe vi ikke kunne takke nei til. Vivian,  kona. disket opp med kaffe og kaker.  Tusen takk Vivian:-)  Enden på visa ble at Roar tilbød å skysse oss til Hattfjelldal, noe vi satte stor pris på:-) Tusen takk til deg Roar, og takk for lånet av bilen til datra og takk for at du fiksa overnatting og skyss til Vesterbukt! 🙂