814 total views, 1 views today

  • Etter en natt i Viermahytta, startet vi pån tidli neste dag,  som i alle hyttene vi har ligget i sover vi dårlig av av eller annen grunn. To andre Npl sere som gikk i fjor hadde akkurat samme erfaringen. Men nokk om de. Vi var som sakt veldig spente på istykkelsen, men de var helt uten grunn, for den målte ca 60 cm.

Slo leir ca halveis på Namsvatnet, fant en fin avsats med såvidt plass til et telt.:-)  ut på isen igjen og begynne og fiske, altid optimist:-)  par timer senere var middagen berget, og litt av fiskeiveren tatt av:-)

Hadde avtalt med med min bror Svein om å komme oppover med sommerutrustning på lørdag så vi hadde to dager igjen:-)  Endeli, godt å føle på at du har god tid på deg. Men tvilen på om vi skulle fortsatt gå med ski, dukket frem nå og da, for du verden så mye snø det er igjen i fjellene. Vi diskuterte frem og tilbake, men da vi kom fram til en så tilsynelatende liten bekk som de så ut som på kartet, var de ikke en tvil i våres besluttning.  Når så små bekker ser ut som Orkla eller Gaula så skjønte vi at vi ikke skulle gå på ski lengre.  Overdrev kanskje litt med størrelsen på bekken, men som en kar vi traff fra Kautokeino sa. De va no nesten sånn de va ja.:-)

Diger foss som renner inn midt i Namsvatnet – og her måtte vi langt utpå vannet for å kunne passere