1,060 total views, 1 views today

 

Fra Nekkjådalen mot Forollghogna ?

Vi gikk inn i Forollghogna Nasjonalpark:

Vi gikk langs elva og fulgte turiststien de første 6 kilometrene. Det var deretter variert terreng, alt fra bekker som måtte krysses, vierkratt som måtte trenges gjennom, snø som måtte tråkkes og fjell opp og ned. Opphold og delvis sol og passelig temp gjorde dagen suveren!

Vi slo leir ved Forollsjøen. Fortsatt noen isflak på vannet og ingen fisk å få. Neste dag gikk vi 24.5 kilometer – rekord med tung sekk på denne turen – og kom til Kvikne.

Der ventet Kviknegutta – eller iallefall to av jentene! Inger og Haldis, Runes søskenbarn, hadde stelt istand kalas! Årets beste omelett, sommerøl, vaffelkak, kaffe, melk og godteri. Også en dusj. Godt for oss bål – og svette-luktende lofferne det! ?Tusen takk!❤

Søstrene sisters!??

Søskenbarnan??