1,331 total views, 1 views today

Pause på vei over fra Selbu?

Vi gikk i vakkert terreng over fra Selbu til Singsås. Leirplassen ble nede ved Sørungen. Da gjorde vi en av favorittaktivitetene våre:

Trifsel me bål! ????

Neste dag gikk vi i fortsatt i supert og lett terreng og kom til Singsås. Der ble det stor stas for oss og få servert middag, sodd og flatbrød og øl, hos Inger og Martine og Jon. Inger er Runes søskenbarn.

Verdens snilleste Inger❤

Etter og ha tatt oss en dusj og drukket kaffe og fått dessert, dro vi til seters for å gjøre oss feit. Det gikk ikke greit…. Inger hadde sendt med elgbiff og rødvin og diverse andre godsaker. Men samme hva vi spiser, bruker kroppene all energi. Det er visst krevende med ekspedisjon, kan du si. ??? Tusen takk til Inger og Jon for fantastisk mottagelse og oppvarting og omsorg ❤

Leidy og Binna fant tonen! ?

Sei itj nei takk te is og kaffe ?