1,790 total views, 1 views today

Etter og ha traska i fjellet i dagesvis, var det en stor glede å komme ned til sivilisasjonen. Sjøl om vi hadde truffet masse koslige «fjolls til fjells» var det kjekt å se bebyggelse og butikker og veier og folk!

Vi starta med et alldeles fortreffelig måltid på Valdres Høyfjellshotell. Fyttigrisen – snakk om eksplosjon av smaker! Vi valgte finnbiff, og både kjøttet, tilbehøret og sørvisn var helt enestående! Så vi anbefaler absolutt en stopp og et måltid der om du er i traktene!! ⚅??

Fagernes Camping???

Kaja er helt sjef!! ?- og i tillegg sjef på Fagernes Camping. ⚅

Etter det gode måltidet kom vi oss ned til Fagernes. Vi valgte Fagernes Camping etter diverse anbefalinger – det viste seg å være smart! Takk! ?

Vi fikk godpris på hytte. Takk Nå er vi på vei inn i fjellheimen, og vi trengte derfor å lade opp kamera og annet utstyr. Var ikke helt tosken og få tatt seg en dusj og vaska klær heller… ? I tillegg skulle det suppleres mat og annet utstyr for 2-3 uker til fjells.

Som ikke rabatten på hytta var nok, fikk vi all dusjing og dessuten utvasking av hytta gratis!! Tusen takk til Kaja!? Er vi i området, vil vi garantert besøke campingen din igjen! Anbefaler også andre å ta inn der – både for beliggenheten, sentralt og vakkert, for sørvisn, for godt sanitæranlegg, for gode medarbeidere (spesielt Magdalena!) og for generelt god stemning. Tusen takk???

Snilleste Marit!☺?som solgte meg votter (ja, votter i ull ja!!!!) til en god pris! Takk?

Selbu-votta faktisk! ??

Så med fare for og bli gjort arveløs, så må jeg innrømme og har kjøpt et par ullvotter. Kjøpt!! Når både mora mi og jeg sjøl strikker…. Men jeg hører etter ekspedisjonssjef Kjerstad. Han sier det blir minusgrader på Hardangervidda, så nå er jeg forberedt på det! Fikk akkurat en «positiv» værrapport fra Rune «æ har gode nyheta Eirin, d bli itj -1, d bli +2.» ?Time will show! Utstyret er i ialle tilfeller i orden! Takk Marit! Og mor – jeg skal aldri kjøpe hjemmestrikka votter altså…..?

Hadet Fagernes, nå bærer det mot sør! ??☺