Fagernes Sportsforretning vet å drive butikk!???

2,274 total views, 2 views today

Litt av ei snelle!!.?✌

På denne turen er det opptil flere damer med – Leidy, «snella» også jeg da. I Runes verden er det ingen tvil om hvilke av disse som spiller størst rolle på tur…… ?

Så da snella som var nykjøpt for anledningen ikke virka som forventa, nærma vi oss et kritisk punkt. Kan du tenke deg noe verre?? Rune ved et fiskevann uten fiskestang! Så her var det uhyre viktig og få tatt affære. Per Herman på Fagernes Sportsforretning visste råd. Som likesinnet når det gjelder fisking, hadde han stor forståelse for denne prekære situasjonen. Ja, såpass medfølende at han lånte bort sin egen private snelle. Snakk om sørviss! Takk! ☺Og gjett om jeg ble letta for at turen var redda….

Gode folk på Fagernes Sportsforretning! ??

Vi trengte også masse Real Turmat, superlette soveposer, mengder med sluker og diverse annet. Per Herman ga oss gode rabatter! Tusen takk! ???

1 Comment

  1. Røverkjøp ja,må vel innom xxl å hør kålles det liggan. Ha leta høyt og lågt ætte kvitteringen men trolig gått i dass den ja. Men ska prøv mæ læll? . Fint å sjå så fin natur dog skoilla sjett litt mer storfeska men fe vel bruk arkivbildan min sjøl på den fronten???.
    Snakkes hilsen brodern.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*