Mer fra vidda ?

3,614 total views, 1 views today

Da vi gikk på Hardangervidda fulgte vi, som sagt, for det meste merka Dnt-stier. Da kom vi også forbi deres hytter. På de betjente hyttene er det både kiosk og matsalg. Vi hadde tatt med det i beregningen da vi pakket sekker. Trengte ikke fullt så mye mat da! ??? – og sekkene var uansett mer enn tunge nok!??✔?

Den koselige resepsjonen på Heinseter?

Her kom vi utenom middagstid, men de fiksa allikevel kjøttsuppe med brød og smør til! Bra sørvis! ?Men det mettet ikke 2 sultne skrikerunger, så vi fyllte på med kaffe og vaffel. Vi syntes det var litt lite rømme og syltetøy på, og mot en klem fikk vi hele boksen med rømme og skåla med syltetøy til egen fri disposisjon!?En klem til, så fikk vi gratis påfyll av kaffe. Traff 2 trivelige fiskere.der fra Arendal/Hurum. Vi glemte å få navn på de, så leser dere dette, så ta gjerne kontakt! De kom med gode råd i forhold til både fisking og rutevalg etter vidda! Takk☺

Mårbu! ?

Etter mange fine dager på farta over Hardangervidda, kom vi til «endestasjonen» for vr del. Der ligger Mårbu. Vi hadde bestemt oss for en gangs skyld å komme til middagstid. Vi gikk 19 km i godt tempo, og vi rakk både å være med på middagen og dusje først! D E T er deilig når man ikke har dusja på over ei uke!! ⚅?

Vi rakk en halvliter før middagen! Traff trivelige folk der også! Middagen var «baill» og ei god suppe til forrett og heimlaga karamellpudding til dessert. Et vellykket måltid og en fin kveld!

Frokostbuffet fikk vi også med oss før båten skulle ta oss over Mårfjorden:

Rune er alltid sulten…..????????

Jorunn, Mary og bonden sjøl. Koslig gjeng fra Jæren! ?

Marianne og Martin. 2 koslige fra Kongsberg! ?

Vi traff også Anne – Lene og Dag, som er daglige ledere for hver sin turistforening. Siden vi skal gjennom Aust-Agder, ga Dag oss ei overnatting på en av sine selvbetjente hytter,  og bacalao!  Tusen hjertelig takk til snille Dag i Aust-Agder Turistforening! Dette gleder vi oss til å benytte oss av! 🙂

Følg med i spenning videre på ferden fra Mårbu til Kalhovd til Rjukan til Dalen?

So long happy people! ❤

2 Comments

  1. Bøye mei i støvet (ell moltmyra) for dåkk toanj altså.
    Moro å følje mæ på bloggen dår.

    • Hei å hå, regne med at de bli måltplokking her å ette kvart. Berre sjarmørettappen att No:-) hels familien:-)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*