2,280 total views, 1 views today

Skipper og sjef Bendik! ?

Bendik B Prestegården er en jovial kar, som fraktet oss trygt fra Mårbu og sør over Måtbufjorden.  En halvtimes båttur på blikkstille vann. Været skifter fort i fjellet – dagen før var det kun noen få grader og iskald nordavind. ?

Pappa Dag Helge Andresen og sønnene! ???

Denne snille mannen lånte bort bilen sin så vi kunne frakte sekkene våre ned til Kalhovd. Vi har aldri møtt hverandre tidligere, og vi er svært takknemlig og rørt over at Dag, helt uten noen form for garanti, gjorde oss denne flotte gesten!  Tusen takk snilleste du! Dette betydde mye for oss altså 🙂

Trivsel i Mårdalen!

Da vi kom til Mårdalen fikk vi kost og losji og alskens oppvarting på gården til Elisabeth og Petter. Vertskapet var bortreist, men hundepasser, pappa og svigerfar Ørnulf stillte i aller høyeste grad opp!

Etter og ha drukket og spist og lånt både badekar og vaskemaskin og Monja Eline sitt rom, tok Ørnulf ut retningen mot Rjukan.

Ørnulf er helt konge! (#

Rjukan er en meget hyggelig og fin plass. Vi skulle handle mat der og sannelig var det en «halvt» ressværing der!

Asle Hjelmen med familien sin?

Trivelig del av turen å møte så mange hyggelige mennesker over alt! På Kiwi i Rjukan fikk vi med oss 2 doruller. Kjekt det så slapp vi å drasse på en 4- eller 6-pakning i de fulle sekkene våre!

Takk til fine Camilla i grønt, snille Christian i kassen og til selveste butikksjef Morten!???

Rjukan har heftig terreng og vi besluttet samstemt å ta buss videre. Rett vest altså, så ikke noe «juks.» Dermed var vi klar til å gå videre sør! ?‍♀️?‍♂️