1,756 total views, 1 views today

Så ble det buss – rett vest på grunn av terrengets beskaffenhet! Fra Rjukan til Åmot.  Da var det bare å ta sekkene på ryggen og labbe mot sør med ☀ i senit. Det ble en to – tre ⛺ -netter.  På Dalen traff vi et hyggelig svensk ungt par, Elin og Andrej, som var på ferie i Norge.  De bor i Markaryd, der mine gode venn og kollegaer Bo og Helen Alex bor! Verden er ikke stor – midt i Telemark.

Beste Andrej og Elin?

Fra Dalen gikk vi langs Bandak. Varmt men fint. Telt sammen med mygg og knott,  men slipper neglebit nå da…. I Bandakli ble vi bedt på kaffe og boller. Seriøse hundeelskere og tvers gjennom trivelige mennesker!  Takk Gerd og Olav!  <3

Snilleste Gerd og Olav Bakken

Prøvesmaking av lokalt øl(b)

Følg med hva som skjer videre – aldri en kjedelig dag med Rune og Eirin på tur:-h