2,114 total views, 1 views today

Jørn Hoel i farta i Volvo’n sin!?

Da vi hadde en liten pause i veikanten i varmen kom en bil kjørende. Rune kikker opp og gjenkjenner Jørn Hoel. I ren refleks, etter som han «kjenner» musikeren, hiver Rune opp hånda og hilser. Jørn (på fornavn nå!) hilser tilbake. Etter ei stund kommer han tilbake igjen, og enn at jeg var så dum å komme i veien da Rune skulle ta bilde (se bilde over). ??

Så gikk ferden videre og vi kom oss til Fyresdal! Handla på butikken og gikk for å prøve og finne veien ned til vannet for å campe. Vi stopper ved et veikryss for å sjekke kartet. Idet jeg kikker opp kommer en bil forbi og personen i bilen hilser. Jeg spekulerer veldig på hvem jeg kjenner her, etter som jeg aldri hsr vært her før og hvor det er kun 1800 innbyggere. Ved nærmere ettersyn er det Jørn – selveste Hoel altså! Jeg er ikke typen som er starstruck, men det var litt sprøtt da! Artig! Jovial kar han der Jørn sikkert! ✌??

Vi fant en teltplass! På nettet så vi de hadde sportsbutikk i Fyresdal. Siden vi skal gå masse etter vei de siste milene, bestente vi oss for å kjøoe joggesko. Butikken skulle, i følge nettet, være åpen til 1830. Da vi kom dit nærmere 1700 var det stengt…. Jaja. Plutselig hører vi en koslig damestemme «kan jeg hjelpe dere med noe?» Vi forklarte og hun sa at hun drev butikken og at den stengte 1630. Men hun kunne åpne for oss! Wow!

Turistsjef og sportsbutikksjef i Fyresdal!! ⚅?

Vi fikk sko til halvpris og tilsammen 3 par sokker på kjøpet! Snakk om sørviss og velvilje! Denne dama kan virkelig sin sak. Er du i Fyresdal, så stikk innom turistkontoret/butikken til Sigrun Vik Skomdal! ???

Oransjegullvinge – Lycaena virgaureae ?

Selveste fotograf og humle – og sommerfuglentusiast Ove Bergersen

Tusen takk til Ove for inspirasjon til å være på utkikk og ta bilder av sommerfugler! Han tok også bilde av turteamet:

3 glade på tur! ???

Vi kom også i snakk med et trivelig ungt par, som var på ferie i eget fylke. Forfriskende og høyst oppegående. Det er så artig å møte så mange flotte mennesker!???

Tone Barhellestøl og kjæresten! ?

Hvem vet hva som kan skje videre??