1,200 total views, 1 views today

Hovedsak – asfalt. I utgangspunktet planla vi å gå fra Haukeli til Evje over fjellet. Men siden bussen fra Rjukan til Åmot tok med hund, mens bussen fra Åmot til Haukeli IKKE tok med hund (2 ulike buss-selskaper…), bestemte vi oss for å ta veien fatt.

Fra søndag 16. juli til torsdag 3. august gikk ferden altså etter vei fra Åmot til Kristiansand. Endel happenings – noen er allerede omtalt i tidligere innlegg. Resten kommer her og nå i bildeform og på den eventuelt kommende filmen.🎬📽👌😊

Særegen roinnbaill – og d like vi! 👏👏👏

Fine farga og rare skilt! 🙃🌈

Naturn ha pynta tre sjøl🌲

Spor ætte orm… 🤗

Flotteste pauseplass mens vi vente/håpe på oppholdsvær🌧⚅

Pynt på venteskure «vårres»✌

Dyr finn vi mens vi går ætte vei å…. 😂

Steintoillåt maur😂😂😂

Rægnpause poinni «tak» 😎

Rune skvatt skikkeli – herre va en orm i fleirfoildi sekund😂😂😂