3,415 total views, 1 views today

Hovedsak – asfalt. I utgangspunktet planla vi å gå fra Haukeli til Evje over fjellet. Men siden bussen fra Rjukan til Åmot tok med hund, mens bussen fra Åmot til Haukeli IKKE tok med hund (2 ulike buss-selskaper…), bestemte vi oss for å ta veien fatt.

Fra søndag 16. juli til torsdag 3. august gikk ferden altså etter vei fra Åmot til Kristiansand. Endel happenings – noen er allerede omtalt i tidligere innlegg. Resten kommer her og nå i bildeform og på den eventuelt kommende filmen.????

Særegen roinnbaill – og d like vi! ???

Fine farga og rare skilt! ??

Naturn ha pynta tre sjøl?

Spor ætte orm… ?

Flotteste pauseplass mens vi vente/håpe på oppholdsvær?⚅

Pynt på venteskure «vårres»✌

Dyr finn vi mens vi går ætte vei å…. ?

Steintoillåt maur???

Rægnpause poinni «tak» ?

Rune skvatt skikkeli – herre va en orm i fleirfoildi sekund???